Veilig en vertrouwd winkelen

Eenvoudig besteld, snel geleverd

Van 8:00 tot 17:30 telefonisch bereikbaar

Gratis bezorgd vanaf 50 euro

Highlights

Klantenservice

088 - 6266640

Wie zijn wij?

DVI kabel kopen?

Een DVI kabel wordt gebruikt voor het verbinden van een computer met een beeldscherm. Een DVI kabel bestaat uit een bepaald aantal pinnen. Het is per computer afhankelijk welke DVI kabel nodig is, over het algemeen wordt een 24 pins DVI kabel het meest gebruikt. Een DVI kabel heeft een gevlochten afscherming en paarafschermingen met metaalfolie. Als je specifiek naar normen kijkt, dan vallen de SFTP en FTP kabels beide onder de screened IT kabels.

Klik hier om direct een DVI kabel te selecteren

Waar koop je DVI kabels?

Bij ons selecteer je snel en eenvoudig de juiste kabel.  Wanneer je een bestelling hebt geplaatst, reken je veilig en vertrouwd af met iDEAL. Vaak wordt de bestelling de volgende werkdag geleverd.

Een DVI kabel nodig?! De kabel der kabels!

Wij zijn een speciaalzaak op het internet welke zorgt voor de levering van hoogwaardige en kwalitatieve kabels. Je kan snel en eenvoudig een bestelling plaatsen in de webshop. Mocht je ergens vragen over hebben dan kun je altijd contact opnemen met de service desk van Kabelvinder.nl. Het is zo dat je op de zuster websites van Kabelvinder.nl nog veel meer andere kabels dan een DVI-kabel kunt kopen. Neem daar dus ook gerust een kijkje als je bijvoorbeeld een usb kabel of een audio kabel nodig hebt!

Ontdek vandaag nog welke verschillende kabels je bij ons kan kopen